Rodfrugtchips

Onsdag, 1. februar 2012
af Redaktion
Lidt lækkert fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

400 g rødbede og pastinak el. persillerod
1 tsk. havsalt
Peber
2 spsk. olivenolie

Skræl rodfrugterne og skær dem i så tynde skiver som muligt (evt. på et rivejern). Bland rodfrugtskiverne med olie og krydr med salt og peber. Fordel rodfrugterne på to bagepapir-beklædte plader (skiverne skal ligge enkeltvis). Bag chipsene i ovn ved 200° i ca. 30 min., til de er sprøde - vend dem undervejs.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 122 kcal/511 kJ
Fedt: 7 g
Kulhydrater: 11 g
Protein: 1 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Æble med kanel
Fibermuffins
Kaffeboller