Wok med oksekød, kål og majs

Torsdag, 19. september 2013
af Aarstiderne
Lækker wokret fra Familie Journals Slankeklub
Wok med oksekød
Wok med oksekød

Slankeopskrift på wok med oksekød, kål og majs

(Wok til 4 pers.)

1 hvidkål
1 fennikel
2 majskolber
200 g grønkål
2 spsk. rapsolie
400 g oksekød
Salt og peber
3 spsk. soja

Du kan finde flere slankeopskrifter på Letliv.dk

Fremgangsmåde til wok med oksekød, kål og majs

Skær hvidkål og fennikel i tynde strimler. Skær kornene af majskolberne med en skarp kniv. Rib grønkålen og hak den groft. Varm din wok op, så den er rygende varm, og hæld rapsolien i. Kom hvidkål og fennikel i gryden, svits det kort, til det lige falder sammen, og tag det op af din wok. Brun kødet, steg det næsten færdigt og vend alle grønsagerne i. Varm det hele igennem og smag retten til med soja, salt og peber. Servér retten rygende varm.

Energi-information pr. portion wok med oksekød
Energi 1846 kJ/441 kCal

Protein: 28 g
Kulhydrater: 39 g
Fedt: 27 g
Kostfibre: 7 g