Brug friskpresset juice i din madlavning

Søndag, 19. september 2010
af Redaktion
Saftpresseren kan bruges til mange gode ting. Læs Pernille Brøndums søde søndagstip
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub

Smid olierne, sovserne og dip ud og find saftpresseren frem!
Appelsinjuicemarinade på kylling eller fisk fremhæver kødets naturlige smag og gør det supermørt.
Putter du granatæblejuice over dit svinekød, får du en tyk og smagsfuld sovs, og så er granatæbler proppet med antioxydanter, der hjælper mod hjertesygdomme.

Flere sunde og gode tips
Lav noget gulerodsjuice og tilsæt nudler, ingefær, spidskommen, hvidløg og kanel. Så smager det som et strejf af Asien.
Brug æblejuice til svinekød, kalkun eller kylling og få sødt og mørt kød - det er godt for kolesteroltallet.
Masser af slankeopskrifter her

Pernilles onde onsdagstip

Hver onsdag serverer vores diætist, Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub, et "ondt" tip for dig: Du får sandheden råt for usødet. Så ka' du lære det!

Pernilles søde søndagstip

Om søndagen er Pernille sødere: Her fokuserer hun på de områder, der kan forsøde din kostomlægning.
Følg med - både onsdag og søndag…

MELD DIG IND I SLANKEKLUBBEN HER
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind lige nu og og få en klog køkkenvægt med kalorieberegner oven i hatten.

Læs mere om slankeklubben her
En hel kogebog fuld af slankeklubbens gode opskrifter