Hjemmebagt brød på nye måder

Søndag, 31. oktober 2010
af Redaktion
Prøv Pernille Brøndums enkle og søde søndagstips
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub

Når du er i gang med at bage, kan det være en god idé at lave flere forskellige slags madbrød og flutes.
Lav nogen der smager af noget andet end dem, du plejer at lave.
En god dej - f.eks. hvor halvdelen er groft mel - kan give brødet en helt ny smag.
Pensl dit brød med æg, og strø det f.eks. med lidt rosmarin eller lidt timian.
Prøv også at bruge lidt havsalt sammen med krydderierne, det giver en meget fin smag.

Pernilles onde onsdagstip

Hver onsdag serverer vores diætist, Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub, et "ondt" tip for dig: Du får sandheden råt for usødet. Så ka' du lære det!

Pernilles søde søndagstip

Om søndagen er Pernille sødere: Her fokuserer hun på de områder, der kan forsøde din kostomlægning.
Følg med - både onsdag og søndag…

MELD DIG IND I SLANKEKLUBBEN HER
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind lige nu og og få en klog køkkenvægt med kalorieberegner oven i hatten.

Læs mere om slankeklubben her
En hel kogebog fuld af slankeklubbens gode opskrifter


KØB I SHOPPEN:
Snyd dig slank
- slimshaper fra
Magic til 249 kr.