Byg en økovenlig by

Lørdag, 4. maj 2013
af Redaktionen
Er du vild med spillene i Build-a-Lot-serien, så er det nye Green City lige spillet for dig – og denne gang skal du endda udvise hensyn til gamle Moder Jord, der ikke må blive alt for forurenet imens du bygger løs

Af Henrik Schou

ANMELDELSE

Som titlen antyder, skal du i Green City ombygge en amerikansk storby til en grøn oase. Du skal naturligvis bygge huse, lejligheder, butikker og strøm-genererende kraftværker, men du skal samtidig sørge for at du ikke forurener for meget.

Download spilet gratis i 60 minutter her

Green City er et klassisk Time Management bygge-spil i stil med spillene i Build-a-Lot-serien, hvor du skal balancere ressourcer som penge og arbejdskraft for at bygge en vis mængde bygninger, før tiden løber ud. Som noget "nyt" har hver bygning en "øko rating", der viser hvor meget bygningen belaster miljøet. Ved at bygge parker og opgradere huse kan du forbedre banens øko-rating, og du kan samtidig tjene flere penge på bygningerne.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot grafik, god stemning, enkelt at gå til
Minusser: Ikke meget nyt i forhold til lignende spil

Karakter: 8/10

Begrænset plads

Hver bane har meget begrænset plads, så det handler om at tænke sig om, før du begynder at bygge. Hvis der både skal være plads til store og små huse, parker, lejligheder og butikker får pladsen hurtigt ben at gå på, og selvom du kan rive bygninger ned, kan det i sidste ende betyde, at du ikke får en guldmedalje på banen.

Flot grafik

Grafisk er Green City nydeligt. Grafikken er varm og venlig med masser af farve og mange flotte detaljer i bygningerne og ikke mindst i banens omgivelser. At du kan se dine indbyggere køre rundt i biler eller gå på fortovene giver hver bane ekstra liv.

Et øko-twist

Green City giver et øko-twist til de klassiske Time Management spil i byggeri-genren og det fungerer rigtig godt. Dog er der samlet set ikke meget nyt i spillet, men det er veldesignet, flot at se på og sjovt at spille, så det får en varm anbefaling herfra!

Vær med i Familie Journals Spilleklub

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Build it! Miami Beach Resort
Virtual City