På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Lotte Riisholt

Søndag, 25. oktober 2015
af Johan Isbrand, Video: Henrik Bjerg
Lotte Riisholt i en snak med Johan Isbrand fra Familie Journal om nye albums på dansk og engelsk, countrystil og Lottes sjette sans. Sammen synger de hittet "Hvis du kan li' mig".

Ovenstående film er en del af en serie, hvor journalisten rejser rundt i landet og taler og synger med nogle af populærmusikkens mest folkekære kunstnere som optakt til Dansktop Prisen 2016, der løber af stabelen den 23. januar i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det bliver et brag af et show, hvor dansktopgenren og dens stjerner hyldes. Hvor der uddeles priser i mange forskellige kategorier, og hvor Keld & Hilda, Birthe Kjær, Dario Campeotto og mange flere optræder sammen med udenlandske gæstestjerner som Johnny Logan.

Det bliver også showet, hvor dansktoppens fremtidige stjerner kåres. Dansktop Prisen er nemlig samtidig finaleshow for talentkonkurrencen ”Dansktop Talent”, der dette efterår løber på tv-kanalen dk4, og finalisterne herfra optræder også på scenen i Boxen, hvor årets vinder bliver fundet og kåret.

Se også: På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Klaus & Servants

Dansktop Prisen 2016 er et samarbejde mellem Familie Journal og dk4, og studievært Ole Stephensen og chefredaktør Anette Kokholm styrer slagets gang.

Fotograf på denne webfilmserie er Henrik Bjerg, mens Pernille Kirstein Kuhn er turkoordinator og projektleder.

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Se også: På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Birthe Kjær