En blandet landhandel

Torsdag, 28. juni 2012
af Redaktion
Time to Hurry: Nicole’s Story er en hyggelig krydsning mellem et livsudviklingsspil og et Hidden Object spil

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE: Nicole tager straks afsted for at hjælpe med at holde sin bedstemors butik i live. Selvom det måske lyder som et oplæg til et Time Management spil, så er Time to Hurry: Nicole's Story faktisk en krydsning mellem et livsudviklingsspil og et Hidden Object spil - med absolut størst fokus på Hidden Object delen.

Download spillet her...

Igennem seks forskellige butikker, begyndende med bedstemors idylliske (og meget rodede) landhandel, skal Nicole finde de ting som kunderne i butikken efterspørger. Hun skal naturligvis gøre det før de bliver sure af at vente.
Det sker på en Hidden Object skærm over butikken - altså et skærmbillede du kommer til at kigge på MANGE gange, før du kommer videre til næste butik. At tingenes placering byttes lidt rundt mellem arbejdsdagene gør desværre ikke skærmene varierede nok.

OM SPILLET

Genre: Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Varme og venlige farver, hyggelige minispil
Minusser: Ensformige Hidden Object skærme, ser gammeldags ud

Karakter: 6/10

Gør kunderne glade
Kunderne efterspørger hver tre ting, men Nicole kan kun betjene en af gangen. Kan du ikke finde en af de ting en kunde efterspørger, så må du enten bruge et hint eller ekspedere en anden kunde. Bliver kunderne vrede af at vente mister du omsætning.
Forskellige bonusser kan anvendes under spillet for at holde kunderne glade og små minispil, såsom at vælge de rigtige frø, som kunden efterspørger, kan gøre dem i godt humør igen.
De penge Nicole tjener på en arbejdsdag og via de obligatoriske minispil, der popper op med regulære mellemrum, skal bruges på at udvikle hende på fire forskellige områder.

Underholdende i perioder
Grafikken i spillet er, til trods for de varme og venlige farver, lidt gammeldags, og i det hele taget virker Nicole's Story da også som om, det har nogle år på bagen.
Historien er banal og simpel og fortalt med den sædvanlige mængde finurlige sproglige fejl og mystiske sætningsstrukturer, men spillet er alligevel ganske underholdende i perioder.
Eneste fjende er kedsomheden, der kan stikke hovedet frem, når du spiller de samme Hidden Object skærme om og om igen.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cake Mania: Lights, Camera, Action!
Fashion Forward