Få din bagelyst stillet!

Lørdag, 11. december 2010
af Redaktion
I Cake Mania: Lights, Camera, Action! skal du lange massevis af kager over disken til utålmodige kunder og krævende filmskuespillere

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE AF CAKE MANIA:
Cake Mania handler, som titlen antyder, om at producere kager på samlebånd. Men spillet illustrerer med sin glimrende historie også hvor håbløse mænd kan være, når deres kone er gravid.
Kager og håbløse mænd - underholdningen er vist sikret.

Download spillet her...

Morsom historiefortælling
Hovedpersonen i Cake Mania: Lights, Camera, Action! er Jill, som vi kender fra andre Cake Mania spil - i denne udgave er hun højgravid i 8. måned, samtidig med, at hun skal passe sin kage-butik. Som om det ikke var nok, så må hun også døje med faderen til barnet, samt en masse filmskuespillere, der optager film i byen.
Historien er fortalt i tegneserie-stil og er ganske flot - og mange elementer i den kan de fleste kvinder nok genkende, så det er ganske morsomt.

OM SPILLET

Plusser: Vanedannende, underholdende
Minusser: For udfordrende

Karakter: 8/10

Genre: Time management
Udvikler: Sandlot Games
Udgiver: Screenseven

Frusterende og vannedannende
Selve spil-delen er i time management-genren, hvor parret skal bage og pynte forskellige kager i Jill's kagecafé - og helst inden kunderne, der er meget utålmodige, forsvinder. Nogle kunder kan finde på at genere hinanden, mens de stort set alle skifter mening om deres kage, når de smukke filmstjerner ankommer i butikken.
Indenfor kagebutikkens åbningstid skal der tjenes nok penge til at nå det næste niveau. Det bliver rigtig hurtigt svært! Faktisk så svært, at spillet er på kanten til at være frustrerende. Alligevel er Cake Mania meget vanedannede takket være den flotte grafik, og de simple, men veldesignede udfordringer; bag kagerne i rigtig form og put den rigtige farve glasur på.

Cake Mania er et ganske godt time management-spil, og særligt højgravide, der skal holde sig i ro, kan få deres bagelyst stillet. Det er let at gå til, men svært at mestre og endnu sværere at gå fra.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Ancient quest of Saqqarah
Juice Mania