En frisk spiloplevelse!

Lørdag, 15. oktober 2011
af Redaktion
Jack of all Tribes er en ganske fornøjelig blanding mellem et regulært strategispil og et Time Management spil

Af Henrik Schou

ANMELDELSE: Jack of all Tribes er en ganske fornøjelig blanding mellem et regulært strategispil og et Time Management spil.
Faktisk er det nok et af de bedste af slagsen på markedet for tiden, så det er bestemt dine spareskillinger værd!

Download spillet her...

Jack har købt en billet til en magisk rutschebane, og før han ved af det, er han (måske?) sendt tilbage i tiden til et mystisk land, hvis urbefolkning hilser ham velkommen som en sagnomspunden helt, der skal bringe fred og fordragelighed til landet.

OM SPILLET

Genre: Strategy Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot grafik, varieret gameplay, suveræn blanding af genrer, gode minispil
Minusser:

Karakter: 9/10

Frisk spiloplevelse
På hver bane skal Jack løse en række opgaver - og helst indenfor tidsgrænsen, hvis han skal klare "expert mode".
I starten er opgaverne ret enkle - at indsamle ressourcer eller bygge et vist antal huse, men som banerne skrider frem kommer der flere og flere opgaver, der blandt andet inkluderer små Hidden Object minispil. Det holder spiloplevelsen frisk fra start til slut.

Opgrader og udbyg
Selve spillet fokuserer på at indsamle ressourcer og bygge bygninger. Ressourcer som træ og mad kan indsamles fra buske, marker eller træer, mens guld tjenes ved at bygge og opgradere hytter.
De fleste bygninger kan opgraderes og udbygges - meget lig Build-a-Lot serien, så du får hurtigt byggeprojekter at bruge dine ressourcer på.

Ekstra udfordring
Som et ekstra krydderi kan dine "villagers", der udgør din arbejdsstyrke, blive sultne eller trætte undervejs, og så skal de enten sendes til landsbyens bålplads for at spise eller, senere i spillet, på bar, for at få en afslappende drink.
Heldigvis skal du ikke give direkte ordrer til hver villager - du skal blot klikke på den ting du vil have indsamlet eller bygget og så afsætter spillet selv villagers nok til at løse opgaven. Et ret klassisk Time Management koncept.

Et blandingsprodukt
Jack of all Tribes er et blandingsprodukt, men det er ikke nogen uheldig krydsning - tværtimod er det nok et af de mest varierede og interessante Time Management spil på markedet lige nu.
Banerne er utroligt flot designet og udformet så spillet hele tiden virker nyt og frisk. De indlagte minispil er interessante og passer forbløffende godt ind i fortællingen om Jack.
Vi kan kun anbefale, at du hurtigst muligt får hentet Jack of all Tribes - det vil du ikke fortryde et sekund!

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Build-a-lot 2
Simplz: Zoo