Find din indre byggematador frem

Lørdag, 1. januar 2011
af Redaktion
I Build-a-Lot 2 skal du bygge, købe og sælge huse for at få millionerne til at rulle ind på kontoen

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE AF BUILD-A-LOT 2:
Er du grisk, holder du af at bygge og rive ned og elsker du at tjene penge? Så skal du måske være investor eller boligspekulant i Build-a-Lot 2.

Download spillet her...

Byg og riv ned
Grundprincipperne i Build-a-Lot 2 er at bygge og rive ned. Undervejs kræves der reparationer, maling, forbedringer og måske har beboerne også brug for en legeplads eller en lokal Silvan.
Hver level består af fire baner, der bliver introduceret af borgmesteren, som sætter dine mål. F.eks. skal der bygges tre huse med tre stjerners kvalitet, en legeplads og så skal man have en huslejeindtægt på 30.000 dollars. Undervejs kan man risikere, at der kommer et par ekstra mål på, hvilket gør spillet endnu mere udfordrende.

OM SPILLET

Karakter: 7/10

Genre: Strategy
Udgiver: Intenium

Et spil for alle
Spilleren starter naturligvis ikke fra bunden; der står nogle byggegrunde, et pengebeløb og arbejdere til rådighed - herefter må man selv placere sine investeringer korrekt i form af at bygge huse på attraktive steder.
Sværhedsgraden bygges meget langsomt op, og som regel lykkedes det at klare banens missioner inden for tidsgrænsen. Det kræver dog konstant overblik over byggematerialer, arbejdere og penge at træffe valgene rigtig og hurtigt, for at nå det inden for tidsgrænsen. Menuen er dog enkel og let tilgængelig - så det er bestemt et spil alle kan spille, så længe man kan forstå banernes mål.

Underholdende og tilpas udfordrende
Der er ikke meget frihed i spillet, da der er et begrænset antal grunde, men det er dog muligt at spille spillet på forskellige måder; man kan spare sammen, købe huse og tjene husleje eller sælge og købe grunde.
Spillet er skruet godt sammen og opgaver og baner er tilpas udfordrende. For os der elsker at se millionerne rulle ind på kontoen, er spillet fantastisk, da byens borgere og borgmesteren ikke er nærig.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cake Mania: Lights, Camera, Action!
Farm Frenzy