Et match-3-eventyr under vandet

Lørdag, 18. februar 2012
af Redaktion
I Altantic Quest skal du hjælpe med at rense havet efter et stort olieudslip og helbrede alle de syge fisk i tolv forskellige og smukke undervandsområder

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Vi har set det før, og vi kommer helt sikkert til at anmelde endnu flere spil, der vil have os til at dykke ned under vandet og spille 3-på-stribe, eller "Match-3" som genren officielt kaldes.
Læs mere her og se om det er værd at gå i vandet efter Atlantic Quest.

Download spillet her...

Historien i Atlantic Quest baserer sig desværre på hvad man kunne kalde en virkelig gyser; et olieudslip i havet truer al havets dyre- og planteliv. Heldigvis har du mulighed for at redde dem ved at spille et simpelt Match-3.

OM SPILLET

Genre: Match 3
Udgiver: Intenium

Plusser: Tre modes i en, flot grafik, afslappende lyd
Minusser: For ensformigt i længden

Karakter: 7/10

Velkendte modes
Spillet kan spilles i tre af de mest velkendte modes i Match-3. Du kan selv bestemme, om du vil bytte rundt på to kvadrat-felter for at lave 3-på-stribe, trække kæder eller nedbryde grupper af ens felter. Altså velkendte spille-modes, men sjældent set kombineret sammen.
Særligt fordi det er muligt at skifte mode undervejs, giver det en sjov variation til et ordinært 3-på stribe spil, men gør også spillet væsentligt lettere; kan det ikke lykkes på den ene måde, kan det måske på den anden.

Flere mål
Der er flere forskellige måder, hvorpå olien på banen fjernes: du kan lave 3-på-stribe i bestemte felter, men du kan også få skaller til at ramme bunden af spillepladen. Så du skal koncentrere dig om at nå flere mål undervejs.
Spillet har 120 baner, der desværre let kan komme til at føles noget trivielt, når du skal kigge på de samme figurer og farver - medmindre du er stor 3-på-stribe fan.

Adskiller sig positivt
Altantic Quest er et spil, der adskiller sig positivt fra andre Match-3 på flere punkter: der er tænkt over hvad formålet med de 3-på-stribe du laver er, selvom opgaverne, der løses på banerne, er lidt flere end nødvendigt.
Det bedste er dog, at du selv får lov til at bestemme, hvordan du laver 3-på-stribe. Find selv din favorit og gå så i gang.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Arctic Quest 2
Wonderlines