For alle der elsker smukke puslespil

Lørdag, 24. december 2011
af Redaktion
Arctic Quest 2 er et spil til alle der elsker puslespil med en fremragende historie

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Artic Quest 2 starter der hvor etteren sluttede. The Snow King har nemlig en søn, der overtager kampen om at ødelægge jordens klima. Spillede du ikke det første spil, kan du dog sagtens følge med.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Puzzle
Udgiver: Intenium

Plusser: Anderledes puzzlespil, særdeles vanedannende, smuk grafik
Minusser: Ikke så familie-egnet

Karakter: 8/10

Temaet i Artic Quest 2 er ganske aktuelt, omend vores jords klimaproblemer ikke er sne og kulde, men derimod varme. Spillet fortæller en fin lille historie, og selve historien fungerer godt sammen med spillets grafik og lyd. Den lidt dystre stemning adskiller spillet fra andre spil i genren, der typiske er mere muntre.

Bliver afhængig
Artic Quest 2 er et puzzlespil, som man hurtigt bliver afhængig af. Gameplayet kan sammenlignes med det kinesiske "Tangram", men inspirationen fra Tetris er bestemt også tydelig.
Du bliver præsenteret for en figur, der typisk ligner et dyr. Det er nu din opgave at samle stumper i forskellige former, der falder ned fra himlen og sætte dem ind i figuren. Du bestemmer selv, hvor brikkerne skal ligge, bare det hele går op til sidst.

Let tilgængelig
Kan du ikke bruge brikkerne, kan du smelte dem eller gemme dem i havet til senere brug. Men pas på, når havet er fyldt, er banen tabt og du må prøve igen.
Som i ethvert godt puzzle-spil er Arctic Quest 2 opbygget efter princippet om let tilgængelig, men stigende sværhedsgrad. Spillet kræver en vis rutine med mus, da der skal styres, højre- og venstreklikkes, hvilket er meget hektisk og derfor vil yngre spillere have svært ved spillet.

Utraditionelt spil
Når du lærer spillet rigtig at kende, kan du fokusere lidt mere på de forskellige bonusser og power-ups, men de første mange timer, vil du bare løse de mange puzzles og sikkert være underholdt nok med det. Banerne er desuden rigtig flot designede.
Artic Quest 2 er for alle der elsker smukke puzzle-spil og gerne vil udfordres i et utraditionelt puzzle-spil.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
The mirror mysteries
Sherlock Holmes