Styr din egen juicebod

Lørdag, 6. november 2010
af Redaktion
Juice Mania er et let tilgængeligt spil, tilsat enkelte forretningselementer

Af Henrik Schou

Maria er træt af det kedelige trummerum i sit kontorjob. Derfor griber hun chancen og åbner sin helt egen juice-bod, der skal give byens indbyggere mulighed for at købe friskpresset og sund frugtjuice.
Umiddelbart lyder det som oplægget til et Time Management spil, men Juice Mania er faktisk et klassisk Match3 spil.

Download spillet her...

ANMELDELSE: For at lave juice til Marias kunder, der løbende stiller sig i kø ved bodens side, skal du matche tre eller flere af samme type frugt.
På de første baner er der kun tre slags frugt at matche, hvilket er relativt nemt. Men efterhånden som du gennemfører de indledende baner, kommer der forstyrrende elementer såsom kasser og isblokke med på spillepladen og der kommer flere og flere slags frugter at matche.

OM SPILLET

Plusser: Rigtig mange baner, forretningselementer
Minusser: Dum synsvinkel, alt for ensformigt

Karakter: 6/10

Genre: Match3
Udvikler: Suricate Software
Udgiver: Screenseven

Blanding af Time Management og forretningsstyring
De penge Maria tjener på at sælge juice, kan du bruge mellem banerne, til at købe nye opskrifter på juice (som du kan tjene mere på) eller forskellige former for slik og kager, der behager kunderne, så de ikke bliver sure over at stå og vente på at du får mikset deres juice.
Denne del af spillet lugter en lille smule af Time Management og forretningsstyring - dog uden helt at være omfattende nok, til at være underholdende i sig selv.

Designfejl i spillepladen
Der er et utal af baner i Juice Mania og det er helt uundgåeligt at spillet begynder at virke en smule ensformigt - selvom frugten du matcher ofte skifter fra bane til bane.
Et andet stort problem med Juice Mania er en helt elementært designfejl. Spillepladen er vendt på skrå, hvorfor du konstant kommer til at sidde og vippe med hovedet for at se hvor der er tre frugter på række. Det er mig en gåde hvorfor udviklerne har valgt denne skæve synsvinkel, da den bestemt ikke er brugervenlig.

Juice Mania er samlet set et let tilgængeligt Match3 spil, der forsøger sig med enkelte forretningselementer - desværre er denne blanding ikke helt så velsmagende som Marias friskpressede juice.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Green Valley
Farm Frenzy
Alabama Smith in Escape from Pompeii