Få et billigt gys

Lørdag, 16. februar 2013
af Redaktion
Abyss: The Wraiths of Eden er et rigtig veldesignet, velfungerende og flot Hidden Object Adventurespil, og elsker du billige gys, så er spillet helt perfekt til dig

Af Henrik Schou

ANMELDELSE

I Abyss leder du efter din forlovede, Robert, der tilsyneladende er blevet kidnappet af nogle dæmoniske væsner, der har bosat sig i en stor undersøisk base, som tidligere husede en hel koloni af mennesker.

Download spillet her...

Abyss er en typisk blanding mellem Hidden Object og Adventure. Du bevæger heltinden mellem skærmbillederne og undersøger dem for genstande, der kan bruges. Der er masser af ting at samle op, og de skal som regel altid anvendes på et andet skærmbillede til f.eks. at lukke eller åbne en dør eller til at skaffe dig adgang til en ny genstand.

OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Flotte omgivelser, god historie, gode Hidden Object skærme
Minusser: Billige gys, alt for kort

Karakter: 8/10

Glimrende design og temaer
Hidden Object skærmene er der relativt langt imellem, men de er værd at vente på, for de er glimrende designet med meget varierede temaer. Som regel er der altid mindst en eller to ting på hver Hidden Object skærm, som du enten skal bruge et andet sted på skærmen eller flytte på, for at du kan få de ting samlet, som du skal bruge.
Spillet har en velfungerende hint-funktion, der bl.a. kan vise dig hvor skjulte ting gemmer sig eller hjælpe dig forbi svære minispil. Dertil kommer en ganske smart kort-funktion, der viser dig hvilke områder af Eden du bør besøge.

Billige gys
Abyss forsøger at være uhyggeligt, og der er da også både lig og skeletter i overflod i spillet. De anvendes ofte sammen med de svævende dæmoner, til at give en billig skræmmeeffekt, når de pludselig vælter gennem en dør eller dukker op udenfor et vindue - men rigtig uhyggeligt bliver Abyss dog aldrig, og de billige gys bliver hurtigt lidt trættende.

Et flot og velfungerende spil
Abyss: The Wraiths of Eden er et rigtig veldesignet, velfungerende og flot Hidden Object Adventurespil, og elsker du billige gys, så er spillet helt perfekt til dig. Eneste markante problem med spillet er længden, der er lige kort nok.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
The book of desires
City of fools