Familie Journals julekalender: Totuld og Lunte

Tirsdag, 22. december 2015
af Peter Jørgensen, www.pjfotograf.dk
Følg med i Familie Journals julekalender om Totuld og Lunte fra den 1. december

I den kommende måned er der mange børn, der vil få en lille pakke hver dag som optakt til juleaften. Men det kan være både dyrt og svært at overskue at skulle finde 24 gaver, især hvis man har mere end et barn eller barnebarn.

Noget af det hyggeligste, børn ved, er at få læst en historie. Derfor er det med stor glæde, at Familie Journal kan præsentere historien om Totuld og Lunte, som fra den 1. december vil være en del af vores bidrag til julehyggen.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Verden set fra børnehøjde

Hver dag får I en lille afsluttet historie om de to venner, som oplever verden fra børnehøjde ude i skoven, hvor de – meget apropos årstiden – også møder nisserne. Alle de medvirkende i den lille serie er dukker, og bag dem står fotograf Peter Jørgensen fra Birkerød.

Peter har kravlet rundt i skoven og rettet på dukkerne, fotograferet og skrevet historien, så børn kunne blive gladere for naturen og forstå den bedre. Nu deler han den med os.

Nåede du ikke at få købt pakkekalenderen? Her kan du nemt og hurtigt sammensætte en sød pakkekalender til børn eller voksne >>

Følg med i julekalenderen om Totuld og Lunte her

(For at se det fulde billede skal du klikke på firkanten i galleriets øverste højre hjørne).

Totuld og Lunte