Find de stjålne tarotkort

Lørdag, 31. marts 2012
af Redaktion
I The Tarot’s Misfortune skal du bruge dine færdigheder i gådeløsning for at finde stjålne tarotkort og løfte sløret for et mysterium

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: I The Tarots Misfortune har den onde troldmand forhekset en hel landsby og spredt alle spåkonens tarotkort udover hele byen. Det er nu din opgave at finde alle tarotkort for at jage troldmanden væk.
Historien er ikke specielt fængende, men det er spillet til gengæld.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Store Hidden Object skærme, god spildynamik
Minusser:

Karakter: 8/10

Adventure og Hidden Object
Spillet er en klassisk blanding af adventure inspirerede gåder og Hidden Object skærme - sidstnævnte fylder absolut mest i spillet. Gåderne er ikke komplicerede, men er fine, lette udfordringer. Dette betyder selvsagt, at det er Hidden Object delen, der skal bære spillet. Heldigvis lykkedes det, så spillet bliver underholdende at spille.

God dynamik
Scenerne i Hidden Object scenerne er lavet i flere lag, ligesom scenen fylder mere end skærmen - let og elegant kører du musen til højre og venstre for at udforske hele området. Samtidig skaber de forskellige lag en større udfordring i for spilleren, der er nødt til at bevæge sig rundt på scenen, for nogle ting kan f.eks. være gemt bag buksen eller huset. Det giver virkelig dynamik til spillet, og det er en sand fornøjelse at lede efter de skjulte genstande.

Flere baner
For at løse gåderne skal du også bevæge dig mellem de forskellige Hidden Object skærme. Det betyder, at du ikke behøver at glo på den samme bane i 20 min., men kan hoppe lidt rundt uden at miste tingene du allerede har fundet. Efterfølgende sidder man bare og ønsker, at flere Hidden Object spil var som Tarots Misfortune.

Meget underholdende
Spillets fantastiske Hidden Object skærme i flere lag og hop mellem banerne giver en fantastisk god dynamik til et ellers helt traditionelt Hidden Object/Adventure spil. Tarots Misfortune er således et meget underholdende Hidden Object, som alle bør kaste sig over

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Totem Quest
Atlantic Quest