Gratis sommerunderholdning ved køb af dit favorit blad

Onsdag, 22. juni 2016
af webredaktionen
Nu har du muligheden for at få den bedste underholdning til din sommer. Når du vælger et abonnement på dit yndlings-blad, får du to måneders gratis* Viaplay.

Sommerferieperioden er over os, og vi har alle brug for at slappe helt af. Om det så er derhjemme, i sommerhuset eller på ferie i udlandet. Og hvem kunne ikke godt bruge nogle gode film og lidt god hygge-læsning? Familien Journalen har et godt sommertilbud til jer!

Hvis du køber dit abonnement i dag, får du oveni købet to måneders GRATIS abonnement til streamingstjensten Viaplay*. Viaplay indeholder serier, film og et helt univers med tegneserier og gode film for børnene i alle aldersgrupper.

Det geniale ved Viaplay er deres off-line funktion, hvor du kan gemme dine favoritter på forhånd og se dem på farten og i udlandet.. Helt uden at være online.

Få 7 numre af Familie Journal +

2 mdr. Viaplay til KUN 199,95 kr.

*De første to måneder koster ikke noget, og herefter kan du frit afmelde abonnementet, hvis du ikke vil beholde det. Der er ingen binding. Gør du ikke noget, når de to måneder er gået, fortsætter det automatisk til 89 kr./md. Tilbuddet er gyldigt til og med d. 1. juni 2017. Tilbuddet gælder for nye Viaplay kunder, dvs. hvis du allerede har Viaplay, kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud.

SÅDAN AKTIVERER DU DINE 2 GRATIS MÅNEDER HOS VIAPLAY:

Hvis du gerne vil benytte muligheden for at se film og serier på Viaplay helt gratis i 2 måneder, bedes du følge vejledningen herunder:

1) Køb dit abonnement på dit favorit blad HER

2) Du vil modtag automatisk en servicemeddelelse fra os via email med din rabatkode.

3) Følger vejledningen i emailen og så er du i gang

Rigtig god fornøjelse:)