Jag dæmoner bort fra det hjemsøgte hus

Lørdag, 30. april 2011
af Redaktion
I Cursed House skal den strategiske sans tages i brug, når du bevæger dig rundt i et hus, der er fyldt med uhyggelige overraskelser

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE:
Cursed House svarer til at finde 500 kr. i et Kinderæg - titlen er ikke ophidsende, gys som tema er svært at få til at fungere overbevisende og der er bestemt ikke mangel på Match-3 spil - heller ikke dem, der har en anderledes variation over temaet. Men heldigvis fungerer alle de tre ting godt når de blandes sammen!

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Match 3
Udgiver: Intenium

Plusser: Velfungerende, udfordrende
Minusser: Vage hints

Karakter: 7/10

Unikke missioner
Vi befinder os i et hjemsøgt hus, der er fyldt med stenfirkanter og gargoyle-figurer. Din opgave er at flytte disse gargoyles rundt for at lave tre ens på stribe.
Udover klassisk Match-3 kan spilleren også fornøje sig med strategiske elementer. Hvert rum i huset har nemlig unikke missioner - f.eks. at flytte en nøgle gennem firkanterne, smadre klodser eller få dæmonerne ned i helvedes flammer. Sidstnævnte er ganske underholdende og svære, og kan give kuldegysninger, da krybets bevægelser er ganske uhyggelige.

Ingen point
Der er ingen point og ingen tid i spillet, så din opgave er "blot" at gennemføre hver mission. Mål og mission er ganske enkle og klare, således at tidsrekorder og point bliver overflødige, og de er bestemt ikke savnede.
Der er hints til rådighed i spillet - og de kommer ganske hurtigt, men det er ikke nødvendigvis altid den bedste hjælp de giver, så de kan ignoreres.
Spilleren præsenteres for stemningsfuld klassisk- og melankolskmusik, der dog kører i loop. Dette øger fornemmelsen af, at spillet skal være en oplevelse frem for en konkurrence - og er med til at forstærke lysten til at spille.

Uden store dikkedarer
Cursed House er et simpelt, men utroligt smukt, vellydende og velfungerende Match-3 spil uden de store dikkedarer. Det kan bestemt anbefales - særligt hvis du spiller for afslapningens skyld..

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cradle of Rome 2
Exorcist