Leg at du er landmand

Søndag, 10. oktober 2010
af Redaktion
Farm Frenzy - Pizza Party! byder på flot grafik og masser af missioner

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE: Simulationer af livet som landmand er super populære for tiden - millioner af Facebook-brugere får digitalt komøg under neglene på deres respektive digitale gårde, men vil du have et spil med flere muligheder, er Farm Frenzy-serien muligvis noget for dig.
Det nyeste spil i serien hedder Farm Frenzy - Pizza Party!, og som titlen antyder, skal det ikke kun handle om landbrug - det skal også handle om pizzaer!

Download spillet her...

Minder om forgænger
Har du tidligere stiftet bekendtskab med et Farm Frenzy-spil, vil du straks føle dig hjemme i Farm Frenzy - Pizza Party, for der er nemlig ikke sket de store ændringer i spillet.
Spillet er et klassisk Time Management-spil, hvor du skal passe dine dyr på din gård. Når disse bliver passet giver det afkast i form af råvarer som æg eller mælk. Råvarerne kan du sende til forarbejdning, så du gennem flere processer kan lave de enkelte råvarer om til et slutprodukt. Som noget nyt i dette Farm Frenzy er slutproduktet pizzaer i forskellige variationer.

OM SPILLET

Plusser: Flot grafik, mange baner, mange muligheder
Minusser: Ikke meget nyt

Karakter: 7/10

Genre: Time Management
Udvikler: Alawar Entertainment
Udgiver: Screenseven

Ensformige baner
Varerne sender du til storbyen, hvor de bliver solgt. Pengene kan du så bruge til at udbygge forskellige dele af din gård, så de forskellige processer går hurtigere.
Der er som sådan ikke nogen speciel historie, der binder spillets næsten 90 missioner sammen, så banerne kan godt gå hen og blive en smule ensformige.

Overskuelige skræmbilleder
Grafikken i Pizza Party er varm og nuttet, og skærmbillederne er lette at overskue. Dog er grafikken meget ensformig, og efter 90 missioner vil du nok være træt af at kigge på de samme dyr og bygninger.
Samlet set er Pizza Party et glimrende Time management-spil, med masser af muligheder for strategisk planlægning. Desværre er spillet meget lig sin forgænger, og har man allerede spillet det meget, vil man nok hurtigt blive træt af Pizza Party.

Download spillet her...

Download masser af gratis prøvespil her...