Løs mysteriet i Millionaire Manor

Lørdag, 7. maj 2011
af Redaktion
Millionaire Manor er et solidt og overraskende spil, hvor du skal finde skjulte skatte for at redde en række personer fra et hemmelighedsfyldt gods

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE:
Millionaire Manor - The Hidden Object Show 3 formår på underholdende vis at udfordre spilleren på mange forskellige måder, men altid med det overordnede og næppe overraskende princip: "Find-skjulte-skatte".

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Godt og solidt spil, overraskende
Minusser: Få detaljer der ikke fungerer

Karakter: 7/10

Et mysterium
Din bedstefar er ikke at træffe - han fortæller på sin telefonsvarer, at han deltager i det årlige "Object Games". Dette er i sig selv mistænkeligt, da "Object Games" ikke længere finder sted.
Som spiller i Millionare Manor skal du naturligvis redde bedstefar og en række andre personer, der også er fanget i The Hidden Show, og det skal du gøre ved at løse en række opgaver.

Flere spil-variationer
Et lykkehjul bestemmer hvilke opgaver spilleren skal løse i de forskellige rum i millionær-villaen.
Naturligvis præsenteres vi for et klassisk find-skjulte-skatte (Hidden Object) spil i variationerne: find-skjulte-skatte ud fra silhuetter og den klassiske find-skjulte-ting ud fra en liste. Men der er også variationer af Hidden Objects genren: en svær, men god udfordring er "kombiner"-opgaverne, der på klassisk adventure-vis kræver at spilleren skal finde og kombinere ting f.eks. "et tændt lys", "en lilla drik" og "en enhjørning". Det er svært, da man først skal gætte hvilke genstande, der kan kombineres (f.eks. hest og horn) og derefter finde genstandene. Det er en god og anderledes måde at blive udfordret på.

Find 10 horn
Spillet er ganske drillende - ikke alene i dialogen, men også opgaverne. F.eks. lyder en af de tidligste opgaver "find 10 horn". Da horn - også på dansk dækker over mange begreber, er det ganske morsomt, at der både skal findes musikhorn, gedebukkehorn, cykelhorn, bilhorn og lignende. Ganske godt fundet på.

Yderst veldesignet
Millionare Manor er yderst veldesignet, men der er desværre flere mindre detaljer, der ikke er i orden. I starten får man de samme baner to gange i træk - problemet løses dog efterhånden, som man får låst op for flere spil-variationer. Desuden er problemer med, at der er flere udgaver af den skjulte skat. Det ødelægger dog ikke den samlede spil-oplevelse.
Millionaire Manor - The Hidden Objects Show 3 er et godt og solidt Find-skjulte-skatte spil, det er ganske underholdende og formår at overraske spilleren. Udfordringerne er trods mindre skønhedsfejl yderst gennemtænkte, og kan bestemt anbefales til alle.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cursed House
Robins Quest