Mens vi venter på sommervarmen

Lørdag, 5. marts 2011
af Redaktion
Drøm dig væk fra det danske vejr når du bygger dit helt eget ferieparadis i Middelhavet

Af Henrik Schou

ANMELDELSE AF PARADISE BEACH 2:
Bedstefar Gates har overladt familiens geschæft til sit barnebarn Emmy, der nu skal forsøge at skabe de mest turist-venlige feriesteder på en række solbeskinnede øer.

Download spillet her...

Krævende turister
Paradise Beach 2 er en blanding mellem Time Management og strategi. Ved at bygge (og løbende opgradere) alt fra lænestole over iskiosker og badesteder til butikker skal du forvandle en ellers øde ø til et ferieparadis. Desværre er sådanne byggerier ikke gratis, så du skal holde tungen lige i munden når du foretager dine investeringer og prioriteringer.
Turisterne er heller ikke lige sådan at stille tilfredse. Der skal være pæne omgivelser, der må ikke være lange køer og hvis de vil have en drink eller noget andet, så vil de have det øjeblikkeligt. Får de ikke det bliver de sure og forlader øen, og så tjener du ikke penge på dem.

OM SPILLET

Genre: Strategi
Udgiver: Intenium

Plusser: Udfordrende, meget indhold
Minusser: Ligner det første spil

Karakter: 7/10

Mange missioner
Hver mission kræver at du bygger en vis mængde forskellige bygninger og samtidig sørger for en vis mængde glade turister. Det skal gøres på tid og det er særdeles udfordrende, hvis du vil have de fineste medaljer på hver bane.
Spillet gøres yderligere udfordrende af at missionerne hænger sammen i grupper på fem, der foregår på samme ø, hvor man bliver ved med at bygge videre på sit feriested - så laver du fejl eller placerer ting dumt, vil du døje med det i de efterfølgende missioner.

40 baner
Paradise Beach 2 er udfordrende og ganske stort med sine 40 baner og masser af bygninger og forbedringer på hver mission.
Kendere af originalen vil dog blive skuffet over manglende udvikling, men for alle andre er der masser at komme efter

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Læs også anmeldelser af....
Adventures of Robinson Crusoe
Build-a-lot 2