Muntre gamle London venter på dig!

Lørdag, 15. september 2012
af Redaktion
Big City Adventure: London Story er et fuldblods Hidden Object Adventurespil med masser af flotte skærme og godt med Adventure-udfordringer

Af Henrik Schou

ANMELDELSE: Historien i London Story er sådan set ikke så spændende - du er i London for at finde en vis Hr. Fitzpatrick McGovern skjulte skat, og der er naturligvis en eller flere skumle typer, der forsøger at nå frem til skatten før dig. Det er så at sige et kapløb med tiden, men du kan tage det helt roligt - du har al den tid, du vil til at gennemføre spillet.

Download spillet her...

En solid omgang humor
Det er alt sammen blot en glimrende undskyldning for at besøge en lang række af Londons mest kendte museer, parker og seværdigheder - alle gengivet i nydelig grafik og tilsat en solid omgang humor i form af lokale, du kan snakke med.
Spillet byder naturligvis på nogle ret fornuftigt designede Hidden Object skærme, hvor genstande, der står på en liste i bunden af skærmen, skal findes. Hidden Object elementerne i London Story er velfungerende og tilpas udfordrende, men det er faktisk Adventure-delen og ikke mindst minispillene, der er de mest underholdende i spillet.

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot grafik, rigtig gode minispil, god humor, god balance mellem spillets dele
Minusser: Svært, genbrug af Hidden Object

Karakter: 8/10

Mange skærmbilleder at udforske
Adventuredelen er særdeles omfattende, med rigtig mange steder og skærmbilleder at udforske og rigtig mange ting at finde og bruge. Det betyder også, at spillet er ret svært, hvis du spiller på højeste sværhedsgrad, hvor du ikke får vist hvilke områder du kan interagere med på skærmen. Dette skyldes, at der er rigtig mange skærmbilleder og som regel ret mange ting på hvert skærmbillede, som du kan pille ved. Dog er der et glimrende hint-system, hvis du sidder helt fast.

Varierede minispil
Minispillene er særdeles varierende og de passer rigtig godt ind i spillets stil og handling. Det er sjældent, at vi oplever så veldesignede og varierede minispil i et Hidden Object spil. Desværre er der ikke helt så mange minispil, som vi kunne ønske os, når nu de er så gode.

Et flot 8-tal
Samlet set er Big City Adventure: London Story et glimrende og hyggeligt Hidden Object Adenture, med flot grafik, velfungerende historie og en fin balance mellem Hidden Object skærme, Adventure elementer og minispilsudfordringer.
Karakteren vakler mellem et lille 9-tal og et stort 8-tal, men fordi spillet til sidst begynder at genbruge Hidden Object skærmene, ender den samlede score på et flot 8-tal.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
City of Fools
City Sights: Hello Seattle