Opbyg en civilisation i oldtidens Kina

Lørdag, 8. oktober 2011
af Redaktion
Dragon Empire er et spændende match-3 spil med smuk grafik og masser af varierede baner

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE: Match-3 kombineret med "byg en civilisation" temaet er temmelig populære for tiden, og det kan man sagtens forstå. Kombinationen af Match-3 og let strategi virker nemlig rigtig godt - også i Dragon Empire.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Match 3
Udgiver: Intenium

Plusser: Smuk grafik, varierede baner, god blanding af genrer
Minusser: Mangler lidt nyt

Karakter: 8/10

Byg en civilisation
Som du måske allerede har gættet er din opgave i Dragon Empire at bygge en hel civilisation - i dette tilfælde den kinesiske.
Men Dragon Empire er ikke et regulært strategispil, hvor du skal styre alle elementer i dit kongerige - spillet er et velfungerende Match-3 og det er på spillets Match-3 baner, du skal skaffe din civilisation de ressourcer, som udviklingen kræver.

Ekstra udfordringer
Match-3 banerne er ganske udfordrende og flot varierede. Banernes udformning varierer i form, så der er ikke to baner der virker helt ens.
Der er desuden små minispil eller "challenges", der kan give ekstra ressourcer eller andre fordele til din civilisation.
Mellem Match-3 banerne kan du få lov til at udbygge en kinesisk by. Du skal købe og bygge forskellige bygninger, værksteder, paladser og så videre. Det er alt sammen smukt udført og giver spillet et ekstra pift, for man vil altid gerne lige kunne bygge en ny mølle eller et smukkere palads.

Et fornøjeligt spil
Dragon Empire byder måske ikke på noget banebrydende nyt, for dette Match-3-byg-en-by er set mange gange før. Men Dragon Empire er stadig, i sin egen ret, et ganske smukt og fornøjeligt spil, der vil henrykke Match-3 fans og give mange timers underholdning.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Jungle Quest
Cradle of Persia