Tag med arkæolog Cathie Jones på en utrolig Match-3 rejse!

Lørdag, 20. august 2011
af Redaktion
Jungle Quest byder på en spændende historie som bringes til live af en utrolig grafik og spillemåde, der hiver dig ind i dybet af en glemt jungle

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Ungdommens kilde og drømmen om det evige liv har mange søgt efter i tidens løb; Joakim Von And og Jack Sparrow for blot at nævne nogen. Men måske kan du også finde kilden til evig ungdom, hvis du klarer skærerne i Jungle Quest.

Download spillet her...

Hovedpersonen i Jungle Quest er Cathie Jones - en ung kvinde, der skal hjælpe sin bedstefar, der er dødeligt syg med en mystisk virus. Hun skal ud og finde ungdommens kilde, der skulle være nøglen til helbredelse af virussen - for os andre er det starten på Jungle Quest, der er i den velkendte genre af Match-3 spil.

OM SPILLET

Genre: Match 3
Udgiver:
Intenium

Plusser: Udfordrende baner
Minusser: Set før, trivielt

Karakter: 6/10

Ikke så krævende
De 3-på-stribe skal laves ved at flytte rundt på to forskellige "diamanter" - det er inden for et ganske lille felt. Det begrænsede område betyder, at du nøje skal overveje dine næste træk - i hvert fald skal du mere end blot at klikke, som i nogle andre Match-3 spil.
Til trods for dette, så er spillet faktisk slet ikke så krævende. Faktisk kunne man ønske sig, at det krævede mere strategi. Det begrænsede antal af diamanter og muligheder giver dog et, for genren, bemærkelsesværdigt godt overblik over muligheden for at matche tre.
Undervejs er der de sædvanlige bonusser, der kan smadre flere forskellige brikker.

Roligt tempo
Spillets opbygning samt fortællemåde med tegneserie-billeder minder noget om Jewel Quest: The Sleepless Star, men stilen i dette spil er desværre en smule mere kedelig.
Historien i Jungle Quest er en fint fortalt, men den er en smule triviel og spillet er da også et Match-3, der ligner så mange andre på markedet. Det er modigt at sende spilleren ud i udfordringer med så få diamanter på banen, men det fungerer godt og disse elementer virker veldesignet.
Særligt for spillere, der ønsker et roligt tempo og vil hoppe på 3-på-stribe vognen kan Jungle Quest anbefales.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Jewel Quest: The Sleepless Star
Green Valley