Overtag en restaurantkæde og udspil dine konkurrenter

Mandag, 25. juli 2011
af Redaktion
I Burger Bustle skal du sælge burgere, is og andre lækre sager, mens du udvikler en salgsstrategi, så du hurtigt kan overhale dine konkurrenter og forvandle din lille, lokale restaurant til en verdensomspændende kæde

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Der bliver ikke spildt tid på en lang introduktion i Burger Bustle; du lærer først et par grundlæggende principper, men herefter er du på egen hånd. Der skal produceres is, kaffe, sodavand og tre forskellige burger med og uden ost og salat. Specielt skal det fremhæves, at ketchup på burgeren giver flere penge.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Let gennemskueligt
Minusser: Bliver hurtigt svært, kan blive frustrerende

Karakter: 5/10

En væsentlig indsats
Hver bane byder på en række mål, der skal opnås inden butikken lukker. Afhængig af hvor hurtigt målene klares, bliver du belønnet med en guld/sølv eller bronze pokal, ligesom der i bedste burger-bar-arkade stil er lavet en top 20 liste over rekorderne. Og der skal gøres en væsentlig indsats, hvis du skal nå toppen (hvis det da overhovedet er muligt).

Enkelt gameplay
Gameplay'et er enkelt, og det er trods den meget sparsomme introduktion meget let gennemskueligt.
Til gengæld kræver det et sjældent godt overblik over skærmen; du skal holde øje med målene i venstre side, gøre is klar i højre, producere burgere i bunden af skærmen og samle drikkepenge i toppen af skærmen. Det er heldigvis let, at få maden serveret for kunderne - det kræver kun et enkelt højre-klik på skærmen. Men det er ganske stressende og udfordrende at spille og det bliver hurtigt svært - særligt hvis du ikke er vant til at tænke hurtigt, og have overblik over hele skærmen.
Særligt mål-delen er svær, for der skal ikke kun fokuseres på kundernes mange bestillinger idet deres ønsker ikke altid er kompatible med dine mål. Alligevel skal kunderne betjenes, for det er nødvendigt med en god indtjening for at købe ekstra udstyr eller ansætte mere personale.

For hardcore fans
Burger Bustle er bestemt for de hardcore Time Management fans, der helt sikkert vil finde masser af udfordringer i spillet, der dog hverken er genialt eller originalt. Andre bør finde et andet spil, da dette let kan blive alt for frustrerende.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Jennys Fish Shop
Cake Mania - To the Max