Opbyg et spektakulært akvarium

Lørdag, 11. juni 2011
af Redaktion
Jennys Fish Shop lokker med 45 spændende niveauer med farverig grafik, fortryllende lyd og vanedannende spil i kapløb med tiden!

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Jenny avler fisk og vi skal hjælpe hende med at opdrætte og sælge fisk og skaldyr - så selvom du lider af husdyr-allergi, kan du roligt springe i akvariet med Jennys Fish Shop.

Download spillet her...

I bedste Time Management stil bygge skal vi bygge Jennys fiskeforretning op fra grunden. Inden spillet starter skal vi vælge vores mascot - Jennys eget kæledyr, som ikke må sælges, men som skal passes på lige fod med de andre fisk.

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot grafik, anderledes butik, solidt minispil
Minusser:

Karakter: 8/10

Højt tempo
Hver mission har begrænset tid, og det er spillerens opgave at foretage de rigtige valg inden for tidsgrænsen.
Fiskene skal have de rette planter i akvariet, fodres og have lys, inden de er klar til at blive solgt. Produktionen skal ske i højt tempo, så der kan tjenes mange penge. Det er vigtigt, at overveje, hvilke fisk du putter ned i akvarierne og hvornår, da fiskene har forskellige krav. Det kræver et overblik af spilleren, i positiv forstand, og kombineret med en tilpas sværhedsgrad, bliver du nemt motiveret for at spille i mange timer.

Drilske minispil
Indimellem skal mascotten med på stranden - men ak her er måger, der gerne vil spise vores lille skildpaddeunge. Spilleren skal skubbe til mågerne for at få dem væk. Dette minispil er bestemt ikke for folk, der er bange for fugle - det er et ganske ubehageligt lille spil, for du kommer hurtigt til at holde af din lille skildpadde og mågerne er ganske virkelighedstro og drilske.
Jennys Fish Shop minder meget om Cake Mania-serien, med den flotte grafik, men modsat Cake Mania er der mindre snak og pjat.

Ganske underholdende
Udover at Jenny Fish Shop er et ganske godt og underholdende Time Management spil, så er det også ganske afvekslende fra andre spil i genren, fordi de primært handler om fast food, landbrug og kager.
Jennys Fish Shop er for dem, der elsker Time Management-genren, men både nybegyndere og barnlige sjæle kan trygt springe i vandet hos Jennys Fish Shop.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cake Mania: Lights, Camera, Action!
Supermarket Mania 2