Prøv et vanedannende "Match 3"-spil

Lørdag, 17. august 2013
af Redaktion
Rune Stones Quest er et yderst traditionelt Match 3 spil, der byder på velfungerende og vanedannende Match 3-skærme

Af Dorthe Kragh Svendsen

ANMELDELSE

Dværgenes engang så stolte kongerige er i ruiner. Deres magiske runesten er ødelagt af en ond troldmand, og Mørkets Hær nærmer sig de forsvarsløse dværges hjemland. De har derfor behov for din hjælp og snilde, hvis de skal overleve de mange farer, der lurer i bjergene.

Download spillet gratis i 60 minutter her...

For at hjælpe Bjergfolket, som dværgene hedder, skal du samle forskellige ressourcer til dem. Med disse kan de genopbygge deres landsby, deres miner, deres savværk og en række andre vigtige bygninger. På et fint oversigtskort mellem banerne kan du se hvordan det går med Bjergfolkets landsby, og hvordan de enkelte bygninger bliver bygget efterhånden, som du har skaffet de nødvendige råvarer.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Match 3
Udgiver: Intenium

Plusser: God variation
Minusser: Mangler valgmuligheder, for traditionelt

Karakter: 6/10

Match genstande

Råvarerne, som Bjergfolket skal bruge, skaffer du ved at spille Match 3 baner. Ved at matche tre ens genstande på skærmen forsvinder disse og nye genstande falder ned fra toppen af skærmen. Det er et gammelkendt koncept, der dog stadig kan underholde med sit simple og alligevel vanedannende design.

Langsomt stigende sværhedsgrad

Match 3 skærmene peppes løbende op, så sværhedsgraden er langsomt stigende og variationen er lige præcis stor nok til, at spillet ikke bliver for ensformigt. Spillepladen ændrer form, der kommer "låste" felter på skærmen og forskellige bonusobjekter, der skaber en eller anden effekt, når de indgår i en Match 3 kæde.

Yderst traditionelt spil

Rune Stones Quest er et yderst traditionelt Match 3 spil, der godt kunne trænge til lidt mere handling og nogle valgmuligheder mellem hver enkelt bane. Det byder spillet desværre ikke på, til gengæld er Match 3 skærmene velfungerende og vanedannende. Alt i alt et simpelt og let tilgængeligt spil i en genre, der dog traditionelt byder på lidt mere indhold.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Spooky mahjong
1912 Titanic mystery