Tør du besøge den forladte forlystelsespark?

Lørdag, 4. februar 2012
af Redaktion
Velkommen til Dreamland, en gammel forladt forlystelsespark, der gemmer på en frygtelig hemmelighed

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: En ung dreng flygter gennem en stormomsust og mørk skov. Introen til spillet ligner en klassisk gyserfilm, men introen er faktisk det mindst uhyggelige i spillet Dreamland, for det bliver værre… meget værre!

Download spillet her...

Dreamland er en forladt forlystelsespark, fyldt med uhyggelige væsner som Dracula, hovedløse kortspillere og skræmmende klovne!
Hovedpersonens bror er taget til fange i forlystelsesparken af en lille ond dværg, og du skal igennem alle parkens forlystelser for at løse gåder og gennemføre Hidden Object opgaver for til sidst at redde broderen.

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver:
Intenium

Plusser: Flot grafik, god steming, imponerende lydspor
Minusser: En stor kliché

Karakter: 8/10

Gode baner
Ind i mellem kan Hidden Object skærmene drille, da der på nogle skærme findes flere stort set ens ting, hvoraf det kun er den ene bestemte ting, der skal findes. Bortset fra dette frustrations-moment, byder spillet på ganske gode baner i klassisk Hidden Object genre og i starten er skærmene også kombineret med små opgaver, der skal løses, for at finde de skjulte ting.

God fremdrift
Spillets Adventure del med puzzles er til gengæld ganske gennemført. Du kan bevæge dig frit gennem forlystelsesparken når du har låst op for forlystelserne og bringe de ting du finder rundt til de andre forlystelser, for at løse opgaverne. Dette giver en god fremdrift i spillet, og du bliver godt udfordret i de mange opgaver og sidemissioner. Så selvom flere af minispillene ikke er perfekte, så opvejer den gode gåde-del det hele. Du skal være tålmodig med at løse gåderne, men der er også gode muligheder for at få et hint til at klare opgaverne.
Lydsiden bør ligeledes fremhæves positivt. En af mine medspillere begyndte irriteret at kigge sig rundt i stuen efter den flue, der summede. Desværre kunne vi ikke smække den, for det var spillet, der frembragte den meget realistiske lyd.

Fungerer utrolig godt
Dreamland har de sædvanlige klichér, og der er heller ikke noget nyt i gameplayet, men samlet set fungerer det hele bare utrolig godt. Opgaverne er snedige udtænkt og er lige tilpas i sværhedsgrad. Spillet kan helt sikkert anbefales, hvis du har lyst til et godt adventurespil.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Escape the Museum 2
The Mirror Mysteries