Vind billetter og overnatning: Fortryllende Rottefælde-revy

Mandag, 1. april 2019
af Redaktionen
Rottefælderevyen i Svendborg stryger direkte ind i sin 136. sæson, når der er premiere den 30. maj. Danmarks ældste sommerrevy ligger i den smukke Caroline Amalie Lund, og skønnere beliggenhed skal man lede længe efter. Før forestillingen varmer publikum op til løjerne i salen, mens de nyder den berømte revyplatte.
Vind billetter, revyplatte og overnatning: Fortryllende Rottefælde-revy i sigte

Årets Rottefælderevy præsenterer igen stærke kræfter på scenen: Christine Astrid, Mikkel Schrøder, Kiki Brandt og Jan Schou.

Jan kan i år bryste sig af at medvirke i Rottefælden for 21. gang, og det er da noget af en bedrift for en sjov mand i sin bedste alder.

Christine Astrid og Mikkel Schrøder danner par privat, og de har tidligere optrådt sammen bl.a. på Pejsegården i Brædstrup. Kiki Brandt er operasanger og synger alt fra opera og operette til musicals, og så er hun sjov. Der garanteres vellyd af høj karat.

Musikalsk bliver skuespillerne solidt bakket op af kapelmester Jens Krøyer og hans revyorkester med Guy Moscoso og Ole Caspersen. Og så er det endnu en gang instruktør Carsten Friis, der styrer de ustyrlige energibundter sikkert i havn.

Spilledage

Rottefælderevyens spilleperiode er fra den 30. maj til den 24. august.

Du kan bestille billetter på tlf. 66 14 09 14 eller via deres hjemmeside rottefaelden.dk

SMS OG VIND

Fire læsere kan vinde 2 billetter hver til Rottefælderevyen, lækker revyplatte samt overnatning inkl. morgenbuffet på Hotel Ærø. Alt til en samlet værdi pr. præmie på 3.065 kr.

I hvilken by opføres Rottefælderevyen?

Sms FJK SVENDBORG eller FJK SVANEKE til 1445 senest den 11. april. Pris 10 kr. + alm. sms-takst.

Hotel Ærø ligger midt på havnen i Svendborg med den charmerende bymidte få skridt derfra. Nyd hotellets gode køkken, et godt glas og en lækker frokost på terrassen.

Det er også på Hotel Ærø, I kan mærke historiens vingesus. For det var i hotellets tårnværelse, at Sixten Sparre og Elvira Madigan tilbragte deres sidste tid sammen i 1889. Se mere på restaurant-aeroe.

*Tjenesten udbydes af Aller Media Danmark, Havneholmen 33, 1561 København V, 72342000. (Support alle hverdage kl. 9-15.) Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.