Opskrifter

Kokosmakroner

Fredag, 13. november 2009af Redaktion
Glutenfri kokosmakroner til den søde tand. Velbekomme!

Ingredienser til glutenfri kokosmakroner:

(12 stk. kokosmakroner)

2 æg
125 g sukker
200 g kokosmel
50 g hakket mørk chokolade

Prøv også: Kokosmakroner med toblerone-creme

Fremgangsmåde til kokosmakroner

Pisk æg og sukker luftigt og vend kokosmelet i.

Afsæt dine kokosmakroner som store toppe på bagepapir og bag dem i en 180° forvarmet ovn i 15-20 min. Når de er let afkølede, smøres smeltet chokolade på bunden.

Dine kokosmakroner kan fryses eller opbevares i kagedåse.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Flere lækkerier med kokos...
Billige kokosmuffins
Kokosis med lime
Glaserede æbler