Kokosis med lime

15 min. + 3 timer i fryseren (4 pers.)1 æggehvide6 spsk. flormelis2 æggeblommer ½ stang vanilje1 lime4 dl kokosmælk (1 dåse)Pisk æggehviden stiv,
Af
af X

15 min. + 3 timer i fryseren
(4 pers.)

1 æggehvide
6 spsk. flormelis
2 æggeblommer
½ stang vanilje
1 lime
4 dl kokosmælk (1 dåse)



Pisk æggehviden stiv, tilsæt halvdelen af flormelissen og pisk den sej. Pisk æggeblommerne lyse og skummende med resten af flormelissen og vaniljekornene. Riv limeskallen af hele frugten og pres saften fra den halve. Rør limeskal og saft i æggesnapsen sammen med kokosmælken og vend de stiftpiskede hvider i. Hæld kokoscremen i en fryseform og stil den i fryseren i min. 3 timer. Rør i cremen et par gange under indfrysningen for at undgå, at der dannes iskrystaller. Server isen med varm chokoladesovs

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.