Opskrifter

Sprøde græskar

Mandag, 25. oktober 2010af Redaktion
Kagerne her er gode at have klar, hvis der skulle være børn i nabolaget, der er ude at ”rasle” (trick or treating)

(40 stk.)

250 g hvedemel
100 g smør
4 spsk. sukker
1 tsk. vanilje-sukker
1 æg
2 spsk. mælk
100 g flormelis
1 spsk.citronsaft
Frugtfarve

Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og vaniljesukker. Rør ægget i og saml dejen med mælken. Rul dejen i 3 mm tykkelse, udstik småkager med en 5-6 cm rund udstikker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 180° i 18 min. og lad dem afkøle på bagepladen. Rør flormelissen med citronsaft og frugtfarve og dekorer de kolde kager.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Krydrede græskarmuffins
Græskarpasta
Græskartærte med ost

Find flere retter til Halloween her...