Opskrifter

Små brombærkager

Onsdag, 14. september 2011af Redaktion
16 kager er måske rigeligt i den størrelse, men de kan sagtens fryses

(Ca. 16 kager)

200 g blødt smør
80 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
275 g mel
Ca. 1 dl brombærsyltetøj

Glasur
50 g flormelis
1 spsk. vand

Rør smør og sukker godt og rør vaniljesukker i. Rør mel og bagepulver i, til dejen smuldrer, og saml den med hænderne.
Del dejen i 2 stykker og tril dem i pølser. Skær hver pølse i 8 stykker og læg dem med snitfladen opad i små papirforme. Tryk et hul i midten og fyld marmelade i. Bag kagerne ved 200° på midterrillen ca. 15 min., til de er sart gyldne. Rør glasuren sammen og læg en cirkel på hver kage.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Æble-blåbærkage
Harriets kaffekager
Rabarber-mandelkager







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop