Opskrifter

Fødselsdagskage

Onsdag, 22. februar 2012af Redaktion
Chokoladekage med festligt pynt er en sikker vinder til børnefødselsdage, men med nøddedrys eller kokos kan den serveres i andre sammenhænge

200 g smør
300 g sukker
2 æg
100 g mørk chokolade
2 dl stærk kaffe
1½ dl madfløde eller mælk
500 g mel
3 tsk. bagepulver

Glasur
100 g smør
100 g mørk chokolade
2 tsk. vaniljesukker
300 g flormelis

Pynt
Kokosmel, Smarties - M&M's eller andet pynt.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Rør smør og sukker hvidt og luftigt. Smelt chokoladen i kaffen. Rør ét æg i ad gangen og til sidst mel og bagepulver. Hæld dejen i en beklædt form på 30 x 35 cm. Bag kagen midt i ovnen ved 180° i ca. 40 min. Afkøl kagen i formen.
Smelt smør og chokolade, rør sukkeret i til en jævn glasur og kom vaniljesukkeret i. Smør glasuren på kagen og pynt efter ønske.

Bageopskrift: All Over Press


Mad til børnefødselsdagen...


Appetizers


Hjemmelavede del-
ler og pommes frites


Racerbanekage











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop