Glutenfri drømmekage opskrift
Ingredienser til glutenfri drømmekage opskrift
(Glutenfri drømmekage til 6-8 stk.)
Ingredienser til glutenfri drømmekage
3 æg
300 g sukker
2 spsk. Fiberhusk
1 tsk. vaniljesukker
50 g smør
2 dl mælk
75 g boghvedeflager
50 g majsmel
75 g fuldkornsrismel
3 tsk. bagepulver
Fyld til glutenfri drømmekage
100 g smør
100 g muscovadosukker
150 g kokos
½ dl mælk
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde til glutenfri drømmekage
Pisk æg, sukker, Fiberhusk og vaniljesukker til en tyk og luftig masse. Smelt smørret og bland det med mælken. Bland boghvedeflager, majsmel, rismel og bagepulver og vend det i æggemassen skiftevis med mælken. Kom dejen i en 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir og bag den ved 200° i 25 min. Smelt smørret og bland det med muscovadosukker, kokos og mælk, kom fyldet over kagen og bag den yderligere i 10 min. ved 215°.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Glutenfri gulerods-kokos-muffins
Glutenfri kokosmakroner
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop