Glutenfri barer med quinoa

Tøm ud i poserene med tørrede abrikoser, figner og dadler, og brug dem til at give sødme, fylde og ekstra smag til dit bagværk.
Af
OPSKRIFT AF LINE HOLT NIELSEN. FOTO: MARIA FABRICIUS TEGNER
35 min
10 stk
Glutenfri barer
50 g tørrede dadler
50 g figner
50 g mandler
50 g puffet quinoa
50 g mælkechokolade
75 g mørk chokolade + 25 g til overtræk
5 spsk. kokosolie
  1. Hak dadler, figner og mandler. Bland det med puffet quinoa.
  2. Hak de 2 slags chokolade groft. Smelt dem sammen med kokosolie ved lav varme.
  3. Bland chokolademassen med fyldet, og vend det hele godt sammen.
  4. Hæld massen i en bøtte (ca. 18 x 20 cm), der er foret med bagepapir eller husholdningsfilm. Tryk den godt fast, så overfladen er jævn.
  5. Smelt 25 g mørk chokolade, og fordel det i et spredt mønster på overfladen. Dæk bøtten med et låg eller husholdningsfilm, og stil den i køleskabet i 30 minutter.
  6. Skær den let stivnede masse ud i passende størrelser, og opbevar barerne køligt og lufttæt.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.