Opskrifter

Jordbærroulade

Mandag, 30. september 2013af Redaktionen
Rul en kage

Ingredienser til jordbærroulade

(Ca. 8-10 pers.)

4 æg
150 g sukker
150 g mel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker

Fyld
1½ dl piskefløde
100 g jordbærsyltetøj

Glasur
100 g flormelis
1 spsk. kakao
1 spsk. vand

Fremgangsmåde til jordbærroulade

Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det i. Fordel dejen jævnt i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med smurt bagepapir og bag bunden ved 210° i 8 min. Drys den varme kagebund med sukker, vend den straks over på et nyt stykke bagepapir og læg et fugtigt klæde over. Pisk fløden til skum og fordel syltetøj og flødeskum over kagebunden. Rul rouladen sammen og stil den på køl i et par timer. Rør flormelis, kakao og vand sammen og pynt rouladen med glasur.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Kanelsnegle-snegl
Nødderulle med fyld

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.