Opskrifter

Cheesecake med melon og hyldeblomst

Onsdag, 11. august 2010af Redaktion
En god lille dessert med ost og frugt

(4 pers.)

1 cantaloupemelon
½ dl hyldeblomstsaft
6 fuldkornshvedekiks (f.eks. Digestive)
2 spsk. hakkede mandler
2 spsk. smør
150 g flødeost naturel
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. flormelis
1 spsk. fintrevet skal af usprøjtet citron


Halver melonen, fjern kernerne og skær kødet i små tern. Hæld hyldeblomstsaften over melonternene og lad dem trække på køl i mindst 30 min. Knus kiksene og smelt smørret. Bland kiks og smør med de hakkede mandler og sæt blandingen til afkøling på en tallerken i køleskabet. Rør flødeost, græsk yoghurt, flormelis og revet citronskal med 2 spsk. af saften fra melonen og anret i 4 portionsglas. Start med kikseblandingen i bunden, herefter melontern og til sidst ostecremen, pynt med revet citronskal og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere desserter her...
Blåbærtrifli med kokos
Vaniljeparfait med fersken-melonsalat
Lun brieost med jordbær-rabarberchutney