Opskrifter

Blommer i krydret rødvin

Fredag, 2. september 2011af Redaktion
Spis blommerne sammen med en god blåskimmelost eller sørg for vaniljeis til dem, som ikke kan lide osten

(4 pers.)

12-16 blommer, ikke alt for bløde

Krydderlage
100 g sukker
2 dl rødvin
½ dl vand
Saft af ½ citron
4-5 cm hel kanel
2 nelliker

Bland ingredienserne til lagen og kog dem op. Halvér blommerne og fjern stenene. Læg blommerne i lagen og lad dem simre ca. 4-5 min. afhængig af størrelsen. Tag blommerne op. Køl dem lidt af og fjern skindet. Kog lagen godt ind og køl den af. Læg blommerne i lagen. Spis blommerne sammen med en god blåskimmelost eller sørg for vaniljeis til dem, som ikke kan lide osten.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere mad med vin...


Artiskokker med vin-
marinade


Coq au vin på kyl-
lingefilet


Vaniljetoppe med
rødvinspærer











DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find mere mad med promiller i her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop