Opskrifter

Vaniljeis Peach Melba

Fredag, 8. juni 2012af Redaktion
En kølig klassiker med ferskner og hindbær

(4 pers.)

Iscreme
4 æggeblommer, evt. pasteuriserede
¾ dl sukker
1 vaniljestang
2 dl piskefløde
2 dl mælk

4 ferskner
2 dl sukker
3 dl vand
250 g hindbær

75 g mandelsplitter

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Pisk æg og sukker meget luftigt. Kog mælk og fløde med kornene fra vaniljestangen, hæld det i æggemassen. Si massen og varm op til 80°. Sættes i fryseren under omrøring eller på ismaskine. Skold og flå fersknerne, kog dem i sukker og vand. Gem lidt hindbær til pynt, mos resten med lidt sukker. Anret med kugler af vaniljeis og tørristede mandelsplitter.

Tip: Isen er perfekt til Pære Belle Helene

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Rubinsteinkage
Citronfromage
Blommetrifli med råcreme

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop