Opskrifter

Zebra-marengs

Fredag, 29. juni 2012af Redaktion
Rørsukkeret gør marengsene lidt mørkere, men giver til gengæld en dejlig smag

(20 stk.)

3 æggehvider
1¾ dl rørsukker
½ dl rørsukker


Pynt
30-50 g mørk chokolade

Pisk æggehviderne med 1¾ dl rørsukker over vandbad til en luftig dej. Tag skålen fra varmen og pisk videre, mens dejen køler af og bliver helt stiv. Vend ½ dl rørsukker i. Sæt dejen i toppe på en papirbeklædt bageplade. Bag kagerne midt i ovnen ved 110° i ca. 45 min. Marengsene skal være tørre i bunden og lidt seje i midten. Lad dem køle af. Smelt chokoladen og pynt marengsene med den.

Opskrift: Boel Ottmer

FINE BLONDER

Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen

Find flere opskrifter her...
Marengstærte med citroncreme og jordbær
Jordbærtrifli
Pavlova








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop