Opskrifter

Marengslagkage

Fredag, 20. juli 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birte M. Simonsen fra 8960 Randers SØ. Se hendes opskrift på marengslagkage her

65 g smeltet smør
100 g sukker
150 g mel
1½ tsk. bagepulver
1¼ dl mælk
4 æggeblommer
4 æggehvider
400 g sukker
5 dl piskefløde
300 g friske bær

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Rør smør, sukker, mel, bagepulver, mælk og æggeblommer sammen til en glat dej og fordel den i to smurte lagkageforme. Pisk æggehviderne stive med sukkeret og kom dem over dejen. Bag bundene ved 190° varmluft i 30 min. og lad dem afkøle. Pisk fløden stiv, vend bærrene i og læg lagkagen sammen med bærskummet.

Opskrift: Birte M. Simonsen


Find flere opskrifter her...
Hindbær marengskage
Bagte rabarber med sorbet og basilikum-marengs
Marengstærte med citroncreme og jordbær




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop