Opskrifter

Choko-tranebærbrud

Mandag, 7. januar 2013af Redaktion
Server en plade til kaffen, næste gang du skal have gæster, så kan gæsterne selv skære et hjørne af, hvis de har lyst til lidt godt

Ingredienser til choko-tranebærbrud


100 g tørrede tranebær
250 g marcipan
50 g mandler
250 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
100 g hvid chokolade

Sådan gør du
Hak tranebærrene, tag en skefuld fra til pynt og bland resten med marcipanen. Rul marcipanen ud mellem to stk. bagepapir i en 15 x 25 cm stor firkant og læg den i bunden af en foret form i samme størrelse. Smut mandlerne, hak dem og chokoladen hver for sig. Varm fløden op, hæld den over chokoladen og rør, til den er helt smeltet. Rør mandlerne i, fordel chokoladeblandingen over marcipanen og stil den på køl i mindst 2 timer. Smelt den hvide chokolade og vend marcipanfirkanten ud på et bræt, så chokoladen ligger nederst. Fordel den hvide chokolade over marcipanen, drys med resten af tranebærrene og stil den på køl, til den skal serveres.

Opskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Pebermyntebrud
Prøv popcornsbrud




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop