Opskrifter

Hakkebøf med braiserede urter og granatæble

Fredag, 20. marts 2009af Redaktion
(2 pers.)30 min.400 g hakket oksekødSalt og peber4 gulerødder4 persillerødder2 spsk. smør2 kviste rosmarin1 tsk. honning2 spsk. balsamico¬eddikeKerner

(2 pers.)
30 min.

400 g hakket oksekød
Salt og peber
4 gulerødder
4 persillerødder
2 spsk. smør
2 kviste rosmarin
1 tsk. honning
2 spsk. balsamico¬eddike
Kerner af ½ granatæble

Tilbehør
Kogte kartofler

Steg hele eller halve gulerødder og persillerødder i smør med rosmarin. Hæld honning og balsamico ved og lad det småsimre under låg i 15 min. Steg imens hakkebøfferne på en oliesmurt pande ca. 6 min. på hver side. Drys med granatæblekerner og server med kogte kartofler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med hakket oksekød...
Thaistegte kyllingeboller
Bolognese med kartoffelmoslåg
Hakkebøf med krydret kålsalat og kartofler