Opskrifter

Hakkebøf med gulerodssalat

Tirsdag, 30. august 2011af Redaktion
Supernem middag til 2 personer

(2 pers.)
20 min.

400 g hakket oksekød
Salt og peber
3 gulerødder (ca. 300 g)
4 stænger bladselleri
2 skiver daggammelt brød
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
½ fed hvidløg
Evt. lidt hakket persille eller dild

Skær brødet i store tern, vend dem med eddike og rist dem i ovnen ved 200° i 10 min., til de er let gyldne. Form bøffer, drys med salt og peber og steg på grillpande ca. 6-8 min. på hver side.
Mens bøfferne steger, skræller du gulerødder og ordner selleri. Skær dem i mindre, men dog grove, stykker og vend dem i salt, peber og olivenolie samt de nyristede brødtern. Drys med hakkede krydderurter og server med hakkebøf.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Pastasalat med kylling
Oksedeller med bagte gulerødder
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop