Hakkebøf med grønkålssalat
Grønkål er i sæson lige nu og smager skønt i en salat, som tilbehør til for eksempel en hakkebøf.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger

(2. personer)
Det skal du bruge til hakkebøf med grønkålssalat
400 g hakket oksekød
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
200 g rå grønkål
1½ dl piskefløde
1 citron
1 tsk. sukker
Salt og peber
50 g rosiner
25 g gojabær
Tilbehør:
Kogte kartofler
Prøv også: Hakkebøf på krydret kartoffelbund
Sådan laver du hakkebøf med grønkålssalat
Form bøfferne, drys dem med salt og peber og steg dem ca. 8 min. på hver side.
Snit kålen fint. Pisk fløde med citronsaft, sukker, salt og peber.
Vend kålen med rosiner og dressingen og drys gojabærrene over.
Servér salaten til bøfferne og giv kartofler til.