Opskrifter

Tun med porrer og kål

Fredag, 28. oktober 2011af Redaktion
Lækker med middag med frisk tun

(4 pers.)
35 min.

4 stykker frisk tun til bøf
4 porrer
1 spidskål
2 spsk. olivenolie
Saften af ½ citron
1 kg små kartofler
Lidt smør og høvlet parmesan
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat

Kog kartoflerne i 20 min., vend i smør og drys med høvlet parmesan.
Snit porrer og kål i tynde strimler. Sauter i olivenolie, drys med salt og peber og smag til med citronsaft. Lav tomatsalat. Når alt er ved at være klart, varmes en pande og smøres med olie. Tunbøfferne vendes ganske kort på panden og drysses med salt og peber og lidt citronsaft. Serveres så rå, man nu ønsker dem at være i midten. Giv grønt og kartofler til sammen med tomatsalaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Sprøde fiskeburgere
Cannelloni med dild og sej
Skindstegt laks med hollandaise






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop