Opskrifter

Gnocchi med bacon og spinatsovs

Tirsdag, 10. april 2012af Redaktion
Italienske mel- og kartoffelboller med smagfuldt tilbehør. En supernem ret!

(1 pers.)
15 min.

200 g friske gnocchi
50 g bacon i tern
2 dl færdig tomatsovs (evt. dåsetomater med et fed hvidløg)
200 g små spinatblade, skyllede
25 g blå ost i små klumper

Tilbehør
Grøn salat

Kog gnocchien efter anvisning på pakken. Steg baconen på en pande og hæld tomatsovsen ved. Vend spinaten i den varme sovs. Vend gnocchierne i sovsen sammen med osten, der lige skal smelte lidt. Server med grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

ER DU TIL MORMORMAD?

Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.

Find flere opskrifter her...
Pasta med gorgonzolasovs og spinat
Cannelloni med kylling
Pasta med bagte tomater









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop