(2 pers.)
15 min. + 30 min. i ovn
300 g cocktailtomater
1 tsk. flage salt
2 stilke timian
100 g lufttørret skinke
1 spsk. olie
250 g frisk pasta
2 fed hvidløg
2 spsk. koldpresset rapsolie
Friskkværnet peber
Tilbehør
Flutes
Halver tomaterne og spred dem ud på en bageplade. Drys med salt og timian og bag tomaterne i ovnen ved 175° varmluft i 30 min. Steg skinken sprød i olien ved middelhøj varme og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hak hvidløget fint. Sautér hvidløget i olien uden det tager farve, tilsæt pastaen sammen med tomaterne og evt. lidt af pastavandet. Server med strimler af skinke og friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pasta med græskarløgsauce
Pasta med tomat og rejer
Bagt pasta med broccoli
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...