Opskrifter

Pasta med pecorino og spinat

Tirsdag, 17. april 2012af Redaktion
En supernem og delikat pastaret

(1 pers.)
20 min.

200 g hel spinat (frisk eller frossen)
10 g valnødder
30 g pecorino
25 g friskrevet parmesan
60 g pasta
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat af 100 g tomater og hakket, rå løg

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Damp den friske spinat ganske let, så den falder sammen. Bland med valnødder og de fint revne oste, der smelter ved varmen fra pastaen. Smag til med salt og peber. Server med tomatsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Gnocchi med bacon og spinatsovs
Canneloni med kylling
Ravioli med tomatsovs








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop